KOKOUSTILAT

 
 

M/S Serena - Serena Cruises Oy

Mietitkö, miten tekisit vaikutuksen yrityksesi tärkeisiin asiakkaisiin tai mitä näyttäisit yrityksen kaukaisille vieraille? Pohditko vaihtelua hallituksen kokouspaikaksi, rakennatko henkilöstön virkistyspäivää tai mieleenpainuvaa koulutuspäivää?

Serena Cruises on joensuulainen, laadukkaita päiväristeilyjä järjestävä yritys. Risteilemme Joensuun Jokiasemalta tai Matkustajasatamasta Pielisjoen jokimaisemiin tai Pyhäselän sisävesisaaristoon. 

Suunnittelitpa tyylikästä kokousta, juhlaillallista, tyhy- tai tyky-päivää, tarjoamme risteilylle ammattilaisten yhteistyöllä rakennettuja sisältöjä ja ainutlaatuisia puitteita.

M/S Serena on vuonna 2003 Suomessa rakennettu, upeasti viimeistelty risteilyjahti, joka on rekisteröity 45 matkustajalle. Tilavassa salongissamme ruokailee mukavasti 25 henkeä, maiseman lipuessa aivan suurten ikkunoiden takana.

Aluksen turvallisuudesta ja viimeistellystä asiakaspalvelusta vastaa aina vähintään kahden hengen pätevä miehistö. Kippari sekä ravintolahenkilökunta tuntevat paikalliset vedet ja asiakkaiden tarpeet vuosien kokemuksella.

Räätälöimme retket juuri teidän tarpeidenne mukaan. Olipa toiveenanne sitten parin tunnin lounas- tai kahvitteluristeily, viimeistelty illallisristeily tai leppoisa ilta järven selällä – aluksessa saunoen ja Pyhäselän raikkaassa vedessä virkistäytyen. Erilaisille kokouksille tarjoaa aluksen salonki oivat puitteet.

Henkilömäärä:
25
Kunta:
Joensuu
Varustus:

Lisävarusteet:

Kokoustilatyyppi:
kabinetti
Kokouspaikka:
laiva
Tilat soveltuvat:
juhlien järjestäminen, kokous, koulutustilaisuus, saunailta

Serena Cruises Oy

Joensuusta Pyhäselälle ja Pielisjoelle muutaman kesän risteillyt M/S Serena siirtyi keväällä 2019 uuden joensuulaisyrityksen hallintaan. Serena Cruises Oy tarjoaa heti jäiden lähdettyä laadukkaita risteilyjä kotivesillään Joensuun seudulla. 

Yrityksen perustajilla on pitkä kokemus matkailun, merenkulun ja vesiliikenteen parista. Päällikkö Jukka Riikonen on seilannut sisävesillä ja merellä yli 30 vuotta. Merikapteeni Timo Väänänen on työskennellyt kauppalaivastossa, matkustajavarustamoissa ja -laivoissa. Matkailualan yrittäjä Arto Romppanen tunnetaan muun muassa Joensuussa sijaitsevan Jokiaseman isäntänä. Jokiaseman laiturissa on myös M/S Serenan kotisatama.

Serena Cruises tekee työtään ammattitaidolla ja palavalla innolla järvimatkailun edistämiseksi Joensuun seudulla. 

Osoite:
Hasaniemi
80110 Joensuu
Oheispalvelut:
majoituspalvelut, ohjelmapalvelut, ravintolapalvelut, ruokapalvelut, sauna
Yhteyshenkilö:
Aapo Väänänen
Sähköposti:
Puhelin:
+358442946703
Lisätietoja:

M/S Serenaan voi käydä tutustumassa virtuaalikierroksella osoitteessa  https://360panorama.fi/360MSSerena/360MSSerena.html